Archiwum 2018

Uroczysta Gala Good Cheese 2018

Uroczysta Gala Good Cheese 2018

Konkurs Good Cheese 2018 rozstrzygnięty. Kucharze rekomendowani przez Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni ocenili produkty w lipcu, natomiast uroczyste ogłoszenie wyników nastąpiło 11 września podczas Polskiego Kongresu Serowarskiego w Łochowie...

[...]

Instytut Kulinarny Transgourmet już działa!

Instytut Kulinarny Transgourmet już działa!

Reprezentacja Polski kucharzy trenuje tam już od blisko miesiąca, ale oficjalne otwarcie nastąpiło dopiero dzisiaj. Zaproszonych gości, wśród których dostrzec można było Kurta Schellera, Roberta Sowę i Jarosława Uścińskiego, przywitali prowadzący imprezę znana dziennikarka i prezenterka telewizyjna Beata Tadla oraz Krystian Zalejski, manager Instytutu Kulinarnego Transgourmet...

[...]

Co cztery lata w Luksemburgu

Co cztery lata w Luksemburgu

Już tylko niespełna trzy miesiące dzielą nas od 13 edycji Villeroy & Boch Kulinarnego Pucharu Świata. Ten organizowany co cztery lata przez Valel Club Luxembourg prestiżowy konkurs kulinarny przyciąga tłumy wielbicieli kuchni z całego świata...

[...]

Kadra trenuje

Kadra trenuje

Przygotowania do Pucharu Świata w Luksemburgu trwają! Narodowa Reprezentacja Polski Kucharzy przeprowadziła kolejne treningi w gościnnej hali Akademii Kulinarnej Transgourmet Sellgros w Piasecznie.

[...]