• Reprezentacja OSSKiC

OSSKiC - Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni


Polskie Kulinaria

Polskie Kulinaria

W dniach 02-04 września podczas drugiej edycji wydarzenia 'Polskie Kulinaria', którego patronem jest Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego, Poland National Culinary Team-Junior Chefs oraz Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni prowadziło w Busku Zdroju pokazy kulinarne oraz degustacje dań opartych na produktach regionalnych oraz na produktach objętych programem dziedzictwa kulinarnego.

...

[...]

XV edycja Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny

XV edycja Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny

W dniu 27 sierpnia 2022 roku, w Ustroniu odbyła się XV edycja Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny – Konkurs nominowany do Finałów Kulinarnego Pucharu Polski 2022. Uczestnicy Konkursu mieli za zadanie w przeciągu 90 minut przygotować 7 porcji dania głównego i 7 porcji deseru.
Poniżej fotorelacja.

...

[...]