Archiwum 2018

Srebro i Brąz !!! Juniorów

Srebro i Brąz !!! Juniorów

Zawodnicy Narodowej Kadry Juniorów zdobyli, Patryk Mach  brązowy medal a Michał Ziaja srebrny medal podczas Kulinarnego Pucharu Świata w Luksemburgu w kategorii „zimny stół”  - GRATULACJE.

[...]

Brązowy Medal!!

Brązowy Medal!!

Podczas Kulinarnego Pucharu Świata w Luksemburgu 2018, nasza reprezentacja kucharzy wywalczyła brązowy medal w kategorii „ Zimny stół”, i to nie jest jej ostatnie słowo :), przed nami „gorąca kuchnia” oraz występy indywidualne.

Zapraszamy, do obejrzenia fotorelacji z drogi po Brąz!!!

[...]

Wołowina trudna czy łatwa.

Wołowina trudna czy łatwa.

Wołowina w kuchni polskiej nigdy nie była tak popularna jak obecnie. I tak jak jest popularna to w przeciętnym polskim domu jest podawana zaledwie na kilka sposobów. Najczęściej jest to pieczeń, bitki, tatar, szponder jako podstawa do rosołu lub zup.

[...]