Srebro i Brąz !!! Juniorów
Zawodnicy Narodowej Kadry Juniorów zdobyli, Patryk Mach brązowy medal a Michał Ziaja srebrny medal podczas Kulinarnego Pucharu Świata w Luksemburgu w kategorii „zimny stół” - GRATULACJE.
[...]Zawodnicy Narodowej Kadry Juniorów zdobyli, Patryk Mach brązowy medal a Michał Ziaja srebrny medal podczas Kulinarnego Pucharu Świata w Luksemburgu w kategorii „zimny stół” - GRATULACJE.
[...]Podczas Kulinarnego Pucharu Świata w Luksemburgu 2018, nasza reprezentacja kucharzy wywalczyła brązowy medal w kategorii „ Zimny stół”, i to nie jest jej ostatnie słowo :), przed nami „gorąca kuchnia” oraz występy indywidualne.
Zapraszamy, do obejrzenia fotorelacji z drogi po Brąz!!!
[...]Kaczka i dorsz to produkty, które królowały na talerzach podczas właśnie zakończonego konkursu Les Chefs en Or organizowanego przez Transgourmet Francja.
[...]110 przystawek, dań głównych i deserów wydano w minioną sobotę, podczas charytatywnej kolacji w restauracji L'atmosphere, w hotelu Hilton Inn Kraków Airport. Wszystkie potrawy przygotowane zostały przez Narodową Reprezentację Kucharzy Polskich.
[...]Z okazji International Chefs Day. – Stowarzyszenie WorldChefs nawiązało współpracę z Nestlé Professional za pośrednictwem Komitetu ICD, któremu przewodniczy Polka – Joanna Ochniak.
[...]Wołowina w kuchni polskiej nigdy nie była tak popularna jak obecnie. I tak jak jest popularna to w przeciętnym polskim domu jest podawana zaledwie na kilka sposobów. Najczęściej jest to pieczeń, bitki, tatar, szponder jako podstawa do rosołu lub zup.
[...]