Team Manager.
Jeden z bardziej utalentowanych szefów kuchni w Polsce. Z pochodzenia góral, może dlatego jest zdecydowanym, pewnym swego indywidualistą, zawsze podążającym własną drogą. Doświadczenie zawodowe zdobywał w renomowanych hotelach cztero i pięciogwiazdkowych. Był szefem kuchni: w Hotelu Copernicus w Toruniu, gdzie prowadził autorską restaurację Sfera by Sebastian Krauzowicz, restauracji Drukarnia, która cieszy się dużą popularnością, Hotelu Radisson Zakopane. Obecnie Szef Kuchni w Zakopiańskiej restauracji Gwarno. Ma na swoim koncie wiele prestiżowych nagród i medali zdobytych w Polsce i zagranicą: m.in. tytuł Szefa Roku 2016 przewodnika Gault & Millau, nominację do tytułu Szefa Jutra 2017 oraz Hermesa Kulinarnego, brązowy medal w Kulinarnym Pucharze Świata Expogast Culinary World Cup 2010, brązowy medal Culinary Olympic IKA 2008, dwa brązowe medale w Kulinarnych Mistrzostwach Świata Expogast Culinary World Cup 2006, I miejsce w Mistrzostwach Europy Młodych Barmanów De Kyper Eurocup 2000, II miejsce w Mistrzostwach Europy Młodych Barmanów De Kyper Eurocup 2001.Trener Poland National Junior Culinary Team OSSKiC, która zdobyła srebrny i brązowy medal podczas IKA CULINARY OLIMPICS 2016 Erfurt. W 2018 trener kadry, która na EXPO-GAST CULINARY WORLD CUP 2018 w Luksemburgu wywalczyła trzy złote, dwa srebrne i dwa brązowe medale, zaś w 2020 roku ze Stuttgartu przywieźli 3 srebrne krążki. W 2022 roku z Poland Junior National Culinary Team Wywalczyli 2 srebrne medale.
„ Moja pasja to przede wszystkim tworzenie nowych miejsc na kulinarnej mapie polski, uwielbiam komponować potrawy w oparciu o świeże składniki oraz podstawy kuchni francuskiej w moim autorskim wydaniu. Do kuchni trzema mieć powołanie dzięki któremu można zadowolić najbardziej wymagające podniebienia gości. „