Walne Zebranie Członków OSSKiC oraz uroczysta Kolacja Wigilijna.

ZAPROSZENIE
W dniu 14 grudnia 2019 roku (sobota) w Sangate Hotel Airport, ul. 17 Stycznia 32 w Warszawie odbędzie się Walne Zebranie Członków OSSKiC oraz uroczysta Kolacja Wigilijna.

Walne Zebranie Członków OSSKiC będzie miało charakter sprawozdawczy.

Serdecznie zapraszamy wszystkich Członków, Partnerów i Sympatyków Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni do wzięcia udziału w uroczystej Kolacji Wigilijnej w trakcie której zostaną wręczone nominacja do Narodowej Kulinarnej Reprezentacji Polski Juniorów i Seniorów na IKA Culinary Olympics – Stuttgart 2020.

PROGRAM:

SOBOTA 14/12/2019

13:00 – 15:00 - przyjazd i zakwaterowanie oraz lunch (doba hotelowa od godziny 14:00)
16:00 – 18:00 - Walne Zebranie Członków

  • Otwarcie obrad
  • Wybór Komisji Skrutacyjnej
  • Przyjęcie planu obrad
  • Sprawozdanie Zarządu
  • Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej
  • Wolne wnioski
  • Zamknięcie obrad
  •  

20:00 – 24:00 - Uroczysta Kolacja Wigilijna

NIEDZIELA 15/12/2019
07:00 – 10:00 - śniadanie
do   11:00 - wymeldowanie i wyjazd z hotelu

 

UWAGA !
Potwierdzenie udziału w Walnym Zjeździe - szczygielski.piotr@interia.pl
Potwierdzenie udziału w Kolacji Wigilijnej - szczygielski.piotr@interia.pl
Rezerwacja noclegów rezerwacje@sangate-hotel.pl lub telefonicznie 22 57 64 550, 22 57 64 500
Rezerwacja noclegów na hasło (Wigilia OSSKiC)
Cena za pokój I osobowy ze śniadaniem 195 zł

Cena za pokój II osobowy ze śniadaniem 240 zł (120 zł od osoby)