W dniach 11-13 marca 2025 roku odbyła się kolejna edycja targów Euro Gastro 2025. Jak co roku Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni na swoim stoisku przeprowadzało pokazy kulinarne połączone z degustacją. Tematem przewodnim tegorocznych pokazów był polski drób. Kucharze Poland National Culinary Team oracz członkowie OSSKiC przygotowali menu oparte o indyka, kurczaka, kaczę i gęś, inspirowane nadchodzącym okresem świąt wielkanocnych.
19
mrz.
Targi Euro Gastro 2025 za nami…
Serdeczne podziękowania dla naszych partnerów i sponsorów, dzięki którym, już kolejny raz mogliśmy brać udział w targach i częstować naszych gości pysznymi potrawami.
Szczególne podziękowania należą się naszemu partnerowi strategicznemu TransGourmet Selgros jak również Krajowej Radzie Gospodarstwa Izby Gospodarczej, Fundusze Promocji, firmą: Gourmet Foods, Barbara Luijckx, Ecolab, Vileda Profesional, Bimiz, Frozana Profesional, Dziugas, Lazur, PinNoir, Siejemy, Unox, Dora Metal, Gieser, Janex, Bagstar, Inter Europol, Fwip, Gastro Magic Wypożyczalnia oraz firmie Cheman.