Konkurs kulinarny „Mięsne Specjały” Polskiej Kuchni to już historia…
Dnia 12 lipca 2024 w Instytucie Kulinarnym TransGourmet Selgros odbył się finał drugiej edycji Konkursu „Mięsne Specjały” polskiej kuchni w którym zostali wyłonieni laureaci:
19
lp.
"Mięsne Specjały Kuchni Polskiej" 2024.
I miejsce i nominacja do Kulinarnego Pucharu Polski 2024:
- Dawid Stąpór
- Wiktoria Banaś
Restauracja Żółty Słoń Kielce
II miejsce
- Pablo Andreas Zamora
- Michał Chyciński
Compas Culinary Group
III miejsce
- Daniel Warszawski
- Eryk Czarnecki
H15 Butique Hotel Warszawa
Konkurs został zorganizowany przy współpracy Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni i TransGourmet Selgros.
Serdecznie gratulujemy wszystkim laureatom i uczestnikom finału konkursu!
Ze zwycięzcami widzimy się na Finale KPP w Poznaniu już jesienią, a wszystkich zapraszamy już teraz na kolejną edycję – za rok!