"Mięsne Specjały Kuchni Polskiej" 2024.

Konkurs kulinarny „Mięsne Specjały” Polskiej Kuchni to już historia…

Dnia 12 lipca 2024 w Instytucie Kulinarnym TransGourmet Selgros odbył się finał drugiej edycji Konkursu „Mięsne Specjały” polskiej kuchni w którym zostali wyłonieni laureaci:

I miejsce i nominacja do Kulinarnego Pucharu Polski 2024:

  • Dawid Stąpór
  • Wiktoria Banaś

Restauracja Żółty Słoń Kielce

II miejsce

  • Pablo Andreas Zamora
  • Michał Chyciński

Compas Culinary Group

III miejsce

  • Daniel Warszawski
  • Eryk Czarnecki

H15 Butique Hotel Warszawa

Konkurs został zorganizowany przy współpracy Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni i TransGourmet Selgros.
Serdecznie gratulujemy wszystkim laureatom i uczestnikom finału konkursu!
Ze zwycięzcami widzimy się na Finale KPP w Poznaniu już jesienią, a wszystkich zapraszamy już teraz na kolejną edycję – za rok!