Indywidualne starty

Poland National Culinary Team

Ewa Drzewicka

Właścicielka pracowni Jula Smakula, dyplomowany cukiernik z tytułem mistrzowskim, specjalista w dekoracji tortów w stylu angielskim, miłośniczka tortów wielopiętrowych oraz anatomicznych figurek. Szkolona przez światowej klasy mistrzów jak Denis Zuev (anatomia), Dorothy Klerck(torty live size), Barbara Regini (figurki), Jordi Bordas (mistrz swiata klasycznego cukiernictwa), Avalon Yarnes (torty nowoczesne), Beata Prusak oraz Iga Sarzyńska (lukier królewski), Tadeusz Branecki (florystyka cukiernicza), Monika Siewiert (aerograf w cukiernictwie) Nagrody: -2018 – srebrny medal i tytuł wicemistrza Europy na Mistrzostwach Europy w Dekoracji Tortów -2018 – brązowy medal na Cukierniczych Mistrzostwach Polski -2016,2017 – złoto na konkursie w Birmingham Cake International -2017 – Brąz i wyróżnienie na konkursie w Londynie Cake International -2016 – Brąz i srebro na Cake Festiwal w Katowicach Pięciokrotna uczestniczka mistrzostw tortów na targach Expo Sweet w Warszawie. Wielkokrotna uczestniczka konkursów dekoratorskich w Anglii Cake International.