Trener wspierający Kadry Narodowej.
Mistrz i autorytet kulinarny, szef kuchni z 20-letnim doświadczeniem, które zdobywał w Wielkiej Brytanii (m.in. Senior Chef de Partie w Bovey Castle w Moretonhampstead, Fredriks Hotel w Maidenhead, Wasburne Courort Hotel, Victoria Hotel w Sidmouth, Dartmarina Hotel w Dartmouth), na Fuertaventurze (restauracja Aquaire) oraz restauracjach norweskich. Przez ostatnie trzy lata tworzył od podstaw kuchnię autorską w restauracji Figa. Obecnie pracuje nad koncepcją nowej restauracji we Wrocławiu.
Zdobył srebrny i brązowy medal podczas Ika Culinary Olimpics 2016 Erfurt (trener wspierający), przyczynił się do sukcesu podczas Noble Night 2014 w kategorii przystawka, oraz Kolacji Transatlantyk.
Trener Poland National Junior Culinary Team OSSKiC, która zdobyła srebrny i brązowy medal podczas IKA CULINARY OLIMPICS 2016 Erfurt.